Työpaikan toimistoon jäi remontin jäljiltä laattoja, maalia ym. sen verran paljon ettemme haluan niitä lähteä viemään henkilöautolla. Kuuluuko pakujapalvelu.fi:n toimenkuvaan viedä ne pois kierrätykseen?

Kyllä kuuluu. Juuri tämän tyyppistä palveluita teemme erilaisille yrityksille ja yksityisille. Jos jätettä on enemmän niin teemme yhteistyötä vaihtolava.com kanssa joten isommatkin erät hoituu.

Hoidatteko vaarallisten aineiden (ADR) kuljetuksia?

Vaarallisten aineiden kappaletavarakuljetukset, joista käytetään nimitystä ADR-kuljetus tai VAK-kuljetus kuuluu palveluihimme. Mikäli tarvitsette vaarallisten aineiden säiliökuljetuksia, niin kannattaa ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme HOYER Finland, yhteyshenkilö Jari Iivonen (etunimi.sukunimi@hoyer-group.com).

Kuuluuko toimenkuvaanne messuosaston tavarakuljetuksia ja messuosaston kasaaminen ja purkaminen?

Olemme useita vuosia olleet messutoiminnassa mukana. Toimenkuvaamme on kuulunut ständin kuljetukset, kasaukset ja purut sekä näytteiden kuljetukset. Olemme myös hoitaneet näytteiden jakoa erilaisissa tapahtumissa kuten Lapsimessut, Lasten Olympialaiset, Ruokamessut, Jyväskylän Suurajot, kaupparyhmien kauppiaspäivät, tapahtumissa (maistatus) Rautatietorilla, Isossa Omenassa, Narikkatorilla. Maistatustilaisuuksiin olemme toimittaneet tuotteet tarpeen mukaan myös kylmätuotteet.

Hoidatteko hygieniapassin vaatimia kuljetuksia/maistatuksia?

Kyllä, hygieniapassi asia meillä on hallinnassa.

Löytyykö teiltä tilaisuuksiin/messutapahtumiin kylmäsäilytystilaa?

Kyllä löytyy, autovirralla DC 12/24 V) ja 230 V.

Olen saanut siirtokehotuksen asuntovaunullemme. Tällä hetkellä perheessämme ei ole vetokoukullista autoa. Saatteko siirrettyä asuntovaunumme Espoosta Porvooseen?

Useissa autoissamme on vetokoukku ja siirto saadaan onnistumaan. Olemme tehneet vastaavia siirtoja niin asuntovaunuille kuin venetrailereille jossa on vene päällä. Nämä tilaukset puhelimitse.

Moottoripyöräni ei käynnisty ja se pitäisi saada siirrettyä korjaamolle. Onnistuuko?

Onnistuu, olemme siirtäneet moottoripyöriä milloin huoltoon ja milloin talvisäilytykseen. Otamme moottoripyörän kyytiin joko ajosillalla tai perälautanosturilla. Kaikissa autoissa on kiinnityskiskot, joten moottoripyörä saadaan tukevasti tuettua kuljetuksen ajaksi. Moottoripyörän kuljetuksissa omistajan olisi hyvä olla mukana.

Yritykseemme kertyy erilaista materiaalia tuhottavaksi. Osa materiaaleista on kansioissa ja osa irrallisia papereita. Pystyttekö ottamaan hoidettavaksenne esim. kahden kuukauden välein noudon ja järjestää tuhoamisen?

Kyllä, meillä onnistuu arkistojen tuhoamispalvelu. Meillä on vastaavia tapauksia tälläkin hetkellä hoidossa. Asiakkaan tiloissa säilytetään 240 litran siisti säiliö jossa lukittava kansi. Säiliön kannessa aukko josta tuhottava materiaali pudotetaan. Säiliön täytyttyä tyhjennämme tai vaihdamme sen. Tarvittaessa toimitamme tuhoamistodistuksen.

Kuljetatteko tauluja tai arvoesineitä, esim. lasivitriinejä?

Kyllä kuljetamme vitriineitä, kattokruunuja ym, ym. Olemme siirtäneet museoille milloin täytettyä eläintä, tauluja, pieniä patsaita. Arvotuotteiden kuljetuksissa vakuuttamisesta keskustellaan erikseen.

Siirrättekö raskaan flyygeelin kerrostaloasunnosta toiseen?

Pianon ja flyygelin kuljetus kannattaa teettää niihin erikoistuneella liikkeellä esim. Pianonkuljetus A. Leppälä Oy 

Kotisivuillanne kerrotte promootiopalvelusta. Onnistuuko kampanjatelineen vienti 35 myymälään Etelä-Suomessa, niiden esillelaitto ja ”luovuttaminen” yhteyshenkilölle?

Onnistuu. Kaikki materiaali voidaan toimittaa toimipisteeseemme Helsingin Heikinlaaksoon. Pääkaupunkiseudulla ne voidaan myös noutaa. Kokoamme kaikki tuotteet ja esitteet myymäläkohtaisiin paketteihin tai displayhin. Kampanjan jälkeen voimme hakea telineet pois. Mikäli kampanjassa on arpajaispalkintojen tai tuote-esitteiden lähettämistä, niin kaikki tämän tyyppinen saadaan hoidettua. Näytteitä ja arpajaisvoittoja olemme toimittaneet asiakkaille paistolastasta kanoottiin ja kaikkea siltä väliltä.

Voimmeko säilyttää teillä yrityksemme edustajien tarvitsemat myynninedistämistuotteet, näytteet ja mahdolliset promootiotuotteet. Jatkuva tarve on neljä lavapaikkaa ja kampanja-aikoina 15–20 lavaa. Pystyttekö toimittamaan materiaalit nopeasti ja voimmeko tarvittaessa noutaa materiaaleja myös itse?

Tuttua asiaa tämä myynnin tukena oleminen. Kaikki tuotteet voidaan säilyttää varastohotellissamme ja saamme lähetykset nopeasti lähtemään. Meillä on kaikki käytetyimmät kuljetussopimukset Schenker, Posti, DHL, Matkahuolto. Toimipisteestämme voi myös noutaa ja pystymme järjestämään noudon myös illaksi (sovittava ennakkoon).

Mitä maksaisi neljä huonetta ja keittiön (100 m2) muuttopalvelu?

Kokonaisa muuttoja emme tee, kannattaa olla yhteydessä muuttoihin erikoistuneeseen liikkeeseen, esim. Muuttopalvelu Niemi 

Yrityksessämme siirretään kaksi huonetta samassa talossa toiseen kerrokseen. Osa toimistokalusteista ei mahdu uusiin tiloihin. Saatteko hoidettua siirron ja toimitettua Kierrätyskeskukseen ylimääräiset kalusteet?

Kyllä onnistuu. Pienimuotoisia toimistosiirtoja olemme tehneet ja ylimääräiset kalusteet saamme toimitettua samalla kertaa pois.