Varaston vuokraus - Varastohotelli

Maahantuojille ja tukkureille tarjoamme varastohotellistamme lavapaikkoja, keräilyä sekä jakelua ja lähettämistä. Noutopalvelu virka-ajan ulkopuolella. Pienet varastot vuokraa Helsingissä, Malmilla Kotivarasto

Promootiopalvelu

Materiaalin säilytys, lajittelu, pakkaus, edelleenlähetys. Kampanjassa kokoamme kaikki tuotteet ja esitteet myymäläkohtaisiin paketteihin tai displayhin. Kampanjan jälkeen voimme hakea telineet pois. Mikäli kampanjassa on arpajaispalkintojen tai tuote-esitteiden lähettämistä niin kaikki tämän tyyppinen saadaan hoidettua. Näytteitä ja arpajaisvoittoja olemme toimittaneet asiakkaille paistolastasta kanoottiin ja kaikkea siltä väliltä.

Myyntiosaston tukitoiminnot

Kaikki tuotteet (esim. mainosmateriaalit, myyntistandyt, näytteet ym, ym) voidaan varastoida varastohotellissamme. Saamme lähetykset edustajille lähtemään tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Kuljetussopimukset Schenker, Posti, UPS, TNT, Matkahuolto. Kuljetukset aina kustannustehokkaasti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Noutopalvelu virka-ajan ulkopuolella.

Ota yhteyttä!